30 Nisan 2013 Salı

Idman Serial İndir


Bu program ile net kesilmesi sonrasında yarıda kalan indirilme ve diğer işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, verilerinizi hızlı bir biçimde indirebilir ve ne zaman indirileceğini kurabilirsiniz.. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download ManagerFTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer,Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.En etkili ve en iyi indirme programı olarak idman gösteriliyor.

Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım

Açıklama ;
Lisans dosyası setup'ın içine gömülmüştür,Masa üstüne kısayol simgesi gelir,masaüstü kısayolun'dan çalıştırdığınız an tüm tarayıcılara otomatik olarak entegre olur.
son surumudur crack ledıkten sonra kayıtlı olmazsa serıalı mevcut dosyada onu gırebılırsınız sorun olmaz



İDMAN SERİAL İNDİRMEK İÇİN ; TIKLAYINIZ !

4 Nisan 2013 Perşembe

IDM Full İndir


İnternet download manager (IDM) programını full indirmek için en doğru yerdesiniz.Full crackli ve türkçe idm full indirmek için konumuzun en altından linke tıklayabilirsiniz.

En etkili indirme programlarından birisi idm 'dir.Hatta hızınızı en yüksek kapasiteye çıkartan ve zamandan tasarruf eden en iyi program diyebilirim.Kullandığım tek download manager programı idm 'dir.Kullanışlı ve basit olmasıyla birlikte idm herkes tarafından sevilen bir program.Lafımızı fazla uzatmadan idm full indir linklerini verelim ve bir köşeye çekilelim..

IDM Full İndir ; Tıklayınız !

İnternet Download Manager


Yeni dönem internette indirmeye yönelik birçok program bulunmakta.Artık sabit hızda veya normal hızınızda indirme yapmanıza gerek bile kalmadı.İnternette birçok indirme yöneticisi, download manager bulunmakta.Bunlar internet hızınızı en üst seviyeye kadar çıkartabiliyor.Çok etkili ve zaman kazandıran programlardan birisi de internet download manager , bu program sayesinde hızınızı yükseltebilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse, 100 kb hız ile indirme yapıyorsanız, idm full indir sitemizden idm indirdikten sonra 200 kb ye kadar çıkabiliyor.Bu da %100 lük bir artış anlamına geliyor ve süreyi %50 oranında azaltıyor.2 saatte inen bir dosya 1 saate kadar düşebiliyor.Bunun da sağlanması için internet download manager full indir sitemizden yararlanarak idm indirebilirsiniz.

IDM çıktığı zamanlardan beri en çok kullanılan indirme yardımcı programıdır.Çünkü kolay anlaşılır paneli ve yüksek hızda indirme kapasitesiyle etkili bir program denilebilir.İndirme sırasında gereksiz tarayıcı harcamalarını, internet kullanımını vs. azaltarak indirmenin hızını yükseltiyor.Bu sayede hızınız artıyor ve zamanınızı boşa harcamamış oluyorsunuz. idm full indir konumuza giderek internet download manager programını full ve crackli olarak indirebilirsiniz.Ayrıca program Türkçe yamasını içinde bulundurmaktadır.Tek yapmanız gereken kurmak ve crack yapmak daha sonra indirmenin tadını çıkartın..