30 Nisan 2013 Salı

Idman Serial İndir


Bu program ile net kesilmesi sonrasında yarıda kalan indirilme ve diğer işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, verilerinizi hızlı bir biçimde indirebilir ve ne zaman indirileceğini kurabilirsiniz.. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download ManagerFTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer,Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.En etkili ve en iyi indirme programı olarak idman gösteriliyor.

Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım

Açıklama ;
Lisans dosyası setup'ın içine gömülmüştür,Masa üstüne kısayol simgesi gelir,masaüstü kısayolun'dan çalıştırdığınız an tüm tarayıcılara otomatik olarak entegre olur.
son surumudur crack ledıkten sonra kayıtlı olmazsa serıalı mevcut dosyada onu gırebılırsınız sorun olmaz



İDMAN SERİAL İNDİRMEK İÇİN ; TIKLAYINIZ !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder