4 Nisan 2013 Perşembe

İnternet Download Manager


Yeni dönem internette indirmeye yönelik birçok program bulunmakta.Artık sabit hızda veya normal hızınızda indirme yapmanıza gerek bile kalmadı.İnternette birçok indirme yöneticisi, download manager bulunmakta.Bunlar internet hızınızı en üst seviyeye kadar çıkartabiliyor.Çok etkili ve zaman kazandıran programlardan birisi de internet download manager , bu program sayesinde hızınızı yükseltebilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse, 100 kb hız ile indirme yapıyorsanız, idm full indir sitemizden idm indirdikten sonra 200 kb ye kadar çıkabiliyor.Bu da %100 lük bir artış anlamına geliyor ve süreyi %50 oranında azaltıyor.2 saatte inen bir dosya 1 saate kadar düşebiliyor.Bunun da sağlanması için internet download manager full indir sitemizden yararlanarak idm indirebilirsiniz.

IDM çıktığı zamanlardan beri en çok kullanılan indirme yardımcı programıdır.Çünkü kolay anlaşılır paneli ve yüksek hızda indirme kapasitesiyle etkili bir program denilebilir.İndirme sırasında gereksiz tarayıcı harcamalarını, internet kullanımını vs. azaltarak indirmenin hızını yükseltiyor.Bu sayede hızınız artıyor ve zamanınızı boşa harcamamış oluyorsunuz. idm full indir konumuza giderek internet download manager programını full ve crackli olarak indirebilirsiniz.Ayrıca program Türkçe yamasını içinde bulundurmaktadır.Tek yapmanız gereken kurmak ve crack yapmak daha sonra indirmenin tadını çıkartın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder